Az normális ha a fiúm bukásra áll nyelvtanból?
Próbáltam segíteni rajta, de ebből tuti meg fog bukni, ás más tantárgyakból is rossz.
Igazából egy kicsit engem is okol emiatt, mert mellettem ül és nem hagyom puskázni, ez elvi kérdés XDXD
Most még lesznek ilyen utolsó mentőöv dogái több tantárgyból, de nem mutat érdeklődést, mivel vegyem rá???
16-16
Hagyjad mar puskazni azt a szerencsetlent.
En is szoktam ahogy mindenki.
Ennyire azert nem kell mintadiaknak lenni.
Hát azért az nem úgy működik, majd ha nagyobb lesz és ügyeskedik egy kicsit.
A dolgok nem így működnek, annyira komolytalan...de én hülye lány szeretem.
Nem normális dolog, sőt nagyon rossz. A puskázás nálam is elvi kérdés, soha nem puskáztam, soha nem segítettem (még érettségin sem) és soha nem kértem segítséget. Az ok egyszerű, az életben sem fog senki segíteni rajtad a két szép szemedért. De hogy mivel tudnád motiválni. Szerintem adj neki ultimátumot, vagy tanul vagy dobod. Ha ez sem motiválja, akkor semmi.
18F
Na végre valaki, köszi nagyon jól látod.
Ultimátumot kap szerintem is, csak talán azt vártam, hogy valaki igazolást adjon.
Elkapatták az igaz, kis újgazdag kölyök, de ebből a viselkedési formából már kineveltem, csak a restség benne maradt.
Szerintem ez az ultimátos dolog tök nagy hülyeség mert ezzel azt jelzed neki h dobnád csak azért mert megbukna nyelvtanból 😂 én személy szerint ki is akadnék ha nekem ezzel jönne a bnőm! Sztem hagyjad ha nem tanul akk megbukik majd megtanulja legközelebb hadd tapasztalja meg a saját bőrén milyen ha nem tanul.
16/F
Tisztelt kérdező: Egyetértek a korábbi válasszal hogy szeresd Őt. Támogasd és próbálj meg hatni rá biztasd hogy törekedjen az menőre tanulni és ha kell segíts picit neki hogy menjen át legalább.
De ennyiért nem éri meg ultimátumot adni neki mert az azt jelentené hogy ha már nehézségek támadnak akkor ahelyett hogy támogatnád inkább el küldöd le mondasz róla hát gondold át jó megoldás ez ?
Hiábavalóan tűnik ez most a legjobb megoldásnak azonban ha el hesegeted magadtól csupán ennyi miatt meg fogod ezzel bántani ezért lehet már továbbra nem is fog működni újból a kapcsolatotok.
Tehát tartsd ki mellette ennyiért nem éri meg ultimátumot adni neki.
Hagyjad szegényt, a nyelvtan nekem is mumus, pedig humán osztályos vagyok...
Inkább korrepetáld egy kicsit ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!