Egyetemre ujrafelvételizni mennyi időm van?
Az lenne a kérdésem, hogy ha nem sikerül összeszedni a 36 kreditet (16 az előző félévben most 20 kell) ebben a vizsgaidőszakban, viszont nem nagyon szeretnék átkerülni önköltségesre vagy kifizetni az eddigi tandíjat akkor milyen lehetőségeim vannak?
Eddig olyanokat olvastam hogy átjelentkezhetek egy másik szakra, de ahhoz el kell érnem 30 kreditet és max 10 egyesem lehet.
vagy
Újra felvételizek ugyanerre a szakra, de a pótfelvételin úgy hallottam hogy csak önköltséges szakokat hirdetnek meg. Valahol azt is írták hogy ha 1 éven belül újrafelvételizek akkor nem kell kifizetnem a tandíjat, és felvesznek megint. Ez úgy van, hogy ha 2018 februári felvételi időszakban felvételizek újra akkor nem kell fizetnem?
Nem tudom ezekből mennyi igaz erre az egyetemre, vagy vannak még más lehetőségeim is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!