Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Valaki jár jelenleg/járt itt...

Valaki jár jelenleg/járt itt az állatorvosi egyetemre? Tudnátok mesélni arról, hogy milyen a képzés?

Figyelt kérdés

Idén érettségizem és leadtam jelentkezésemet az állatorvosira... Nagyon izgulok és rájöttem, hogy sok mindenre kiváncsi vagyok.

Az érdekelne, hogy egy nap hány órátok van, milyenek a gyakorlati órák, jók-e a tanárok? Mennyi szabadidőtök van még az egyetem mellett, milyen aközösség? Ha voltatok a gólyatáboron, az hogy tetszett?

Összességében ennyi lenne, ha tudtok még valamit kérlek írjátok le! Előre is köszönöm válaszotokat! :)

2017. máj. 24. 17:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia, én most vagyok elsőéves az állatorvosin. Az hogy hány óránk van egy nap az attól függ milyen órákat vettél fel, milyen csoportban vagy. De általában minden nap van óra, van olyan is mikor reggel 8tól este 8ig az egyetemen vagy. A szabadidő függ a vizsgáktól és a zhk-tól. Őszintén megmondom neked, van mikor semmilyen szabadidőm nincs, van amikor meg egész héten azt csinálok amit akarok. A gólyatábor nagyon jó volt, ez évben máshol lesz, ha jól tudom szeptember első napjaira számítsatok, de nagyon király lesz. Most épp vizsgaidőszak van, és van amikor nem egy kellemes móka. Ha van valami kérdésed írj nyugodtan :)
2017. máj. 25. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!