Lehet úgy újrafelvételizni egy másik egyetemre, hogy a jelenlegivel van jogviszonyom?
Figyelt kérdés
Elsőéves vagyok az egyetemen, de rájöttem hogy egyáltalán nem tetszik ez a szak, és még most félévkor újra szeretnék felvételizni egy teljesen másmilyen szakra egy másik egyetemen. De mivel oda vannak alkalmassági felvételik félek hogy nem kerülök be, és addig ezt a biztosat sem hagynám itt, amin már bent vagyok. Lehet e így újrafelvételizni? Kitől kéne ezt megtudni?2016. dec. 20. 12:24
1/3 anonim válasza:
Tudomásom szerint tudsz. Ugyan úgy jelentkezel, mint ahogy erre a szakra tetted. És ha felvettek, akkor csak kiiratkozol innen.
2/3 anonim válasza:
Lehet, egyszerre több képzésre is járhatsz, ez nem egy földtől elrugaszkodott dolog, persze ha nem akarsz egyszerre a kettőre járni, akkor a beiratkozás után a régiről kiiratkozhatsz.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2016. dec. 20. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!