Szerintetek cseréljem a gazd. Infót a mérnök infóra?
Sokat gondolkoztam ,hogy melyik lenne a jobb számomra,de végül a gazd.infó mellet döntöttem,azért mert egyes emberek szerint nem "bírnám" a mérnök infót.
Tényleg ennyire nehéz lenne ? vagy akár végül berakhatnám azt első helyre?:/
szerintetek mi legyen?
Mindkettő jó választás. Azt tedd első helyre, amelyik neked (!) jobban tetszik, ahol jobban el tudod magad képzelni. Ha ez a mérnökinfó, akkor ne tántorítson el, hogy mit gondolnak mások! Lehet, hogy nehéz lesz, de tanulni mész, nem? :)
Van olyan ismerősöm, aki egyszerre csinálja a kettőt, bár egy gyengéb vidéki egyetemen.
Igazából a mérnök infó jobban tetszik,de a gazd infó meg könnyebb ..
Tehát mind a kettőnek van előnye és hátránya ezért is nehéz eldöntenem melyikre menjek :/
Ráadásul ha mérnökinfóra mennék oda kell valamilyen szintű programozási tudás ,nekem meg az eléggé kezdetleges..
Tehát hiába megyek tanulni az egyetemre ,ha nincs meg a szakhoz megfelelő alap tudásom :/..
Mindenesetre köszi a válaszod :)
Összeségében a mérnöki karok nehezebbek,mint a gazdasági karok :/
Jeelen esetben nem is beszélve a programozásról..
És a matek melyiknél nehezebb?
Egyébként Debrecenbe mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!