Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek sikerülhet?

Szerintetek sikerülhet?

Figyelt kérdés

Kilencedikben meg tizedikben nem voltam valami jó tanuló, mert tudtam, hogy nem számít. De mindig képben voltam, hogy mit veszünk, nem arról van szó, hogy nem tudom mi van.

Viszont a 11.es átlag, meg a 12.es számítani fog a felvételibe, és félek, hogy nem tudom majd összekapni magam, mert megszoktam ezt a lustálkodást.

Szerintetek sikerülhet kb kitűnőnek lennem abba a két évben, ha most kb 3,8-4es tanulo voltam? Elvégre kiesnek azok a tantárgyak amikből rossz vagyok.

Tudom, hogy ezt nekem kell tudnom, de bizonytalan vagyok.

2017. máj. 11. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Minden csak elhatározás kérdése. A 3,8-4es átlag nem olyan vészes. Ha tényleg odateszed magad és elhatározod magad, természetesen sikerülhet :)
2017. máj. 11. 18:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Igazából a lelkem mélyén tudom, hogy csak egy kis ösztönzésre van szükségem :)
2017. máj. 11. 18:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is sikerülhet, ez rajtad áll! Hajrá! Ismeretlenűl is szurkolok! :)
2017. máj. 12. 14:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)!!
2017. máj. 12. 17:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Matematikailag sikerülhet, de azt is vedd számításba, hogy sokat számít a tanárok véleménye. Ha megmutatod nekik, hogy rákapcsoltál, érdekel, tanulsz, KELL A JEGY, akkor nagyobb eséllyel adják meg, de ehhez határozottan azt kell látniuk, hogy megváltoztál. Emlékszem, középsulin rengeteget számított a szimpátia a féléves és év végi jegyeknél.

Ha van olyan tanár, aki eddig is tanított, menj oda hozzá, és mondd meg, h mostantól tepersz, mert ez meg ez a célod érettségi után... és úgy áll majd hozzád. Örülnek, ha valaki motivált. :)

2017. máj. 12. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!