Szerintetek sikerülhet? Komoly gondok alatt azt értem hogy tényleg szinte semmit nem tudok matekból
Figyelt kérdés
Diszlexiás vagyok és komoly Gondjaim vannak matematika terén idén érettségizem szóban felelek matematikából de mérnökinformatikus szeretnék lenni és tudtommal nagy matematika tudás kell szerintetek van esélyem annyira meg tanulni a matematikát hogy lehessen belőlem valaki?2017. febr. 5. 16:53
1/6 anonim válasza:
Szóval diszlexiás vagy és a matek se megy? Most így nagyon őszintén, miért az egyik legnehezebb, legszemetebb szakok egyikétől várod el, hogy "legyen belőled" valaki, amit az is nyögvenyelősen végez el, aki kiemelkedő matekból és jó a szövegértése? Ha komoly gondjaid vannak a matekkal, és a gyakorlás se segít, akkor nem ajánlom, ha csak nem tettél eddig semmit se azért, hogy jó legyél matekból, nem valószínű. Sajnálom, hogy ezt kell írnom, általában mindenkit biztatni szoktam a válaszaimban, mert a gyakorlás tényleg csodákat tehet, de na, szóval van az a szint, ahol nem árt egy kis önismeret. Pl hogy ha valamiből állításod szerint semmit se tudsz, és ráadásul adott egy tanulási zavarod, ne tolj ki magaddal ilyen szinten. Lehet belőled valaki anélkül is, hogy nem mész egy olyan tárgyra épülő szakra, aminek a normál érettségi követelményeit se tudod teljesíteni, mert egyetemen senkit nem fog érdekelni, hogy neked tanulási zavarod van, az emelt érettségi szintről indul.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem úgy komoly gondjaim bocsánat rosszul fejeztem ki magamat csak gondjaim vannak ha valaki el magyarázza és megértem akkor menni fog az az anyag csak figyelmetlen vagyok minden kis valami eltereli a figyelmem és nem tudok annyira órán figyelni hogy megjegyezzem lehet szemét szak és teszek érte próbálok minél többet gyakorolni
2017. febr. 5. 19:41
3/6 anonim válasza:
Nem is akarom semmiben se letörni a kedvedet, egyszerűen szerintem csak érdemes átgondolni, hogy menne-e sokkal nagyobb anyag sokkal önállóbban, és hogy tényleg a mérnökinformatika az egyetlen irány-e.
4/6 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el, legalábbis akkor ne a BME-re gyere. :D
5/6 A kérdező kommentje:
Értem csak mert mások azt mondják hogy azért menne meg van egy mérnök informatikus ismerősöm ő is azt mondta hogy sikerül csak valóban nem olyan az egész mint egy érettségi több önálló tanulást igényel de én szerintem ha valaki tényleg érdekli a dolog és oda teszi magát el lehet végezni
2017. febr. 5. 21:44
6/6 A kérdező kommentje:
de azért köszönöm a válaszokat azért rendesen átgondolom az egészet
2017. febr. 5. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!