1/11 anonim válasza:
Nem volt szörnyű, de lehetett volna könnyebb itt-ott :D én az angol kéttanosat írtam, elvileg volt megoldhatatlan feladat is...szuper
2/11 anonim válasza:
Én is az angolt írtam, a 15. Feladathoz hasonlót állítom, hogy soha nem láttam még, 3 csúcsból számoljak hosszokat, persze... de egyébként a többi szerintem jó lett, remélem olyan 85÷ körüli. Hát szívesebben írtam volna a magyart, akkor mégjobb lehetne. Egyébként én azt a hírhedt megoldhatatlan feladatot már azelőtt megoldottam, mielőtt bejött szólni az igazgatóhelyettes, hogy javítsuk át. Bárki rájöhetett, akinek van egy csepp esze, hogy mit akartak, bár tényleg idióta volt a szóhasználat.
4/11 anonim válasza:
Könnyebb volt a mintákhoz képest, szerintem 85% biztosan meglesz.
5/11 anonim válasza:
# 2/4 Időpont ma 21:17
3 csúcsból miért is nehéz hosszt számolni? Sima Pitagorasz-tétel...
(nem idén írtam az érettségit, szólj ha volt valami más csavar is...)
6/11 anonim válasza:
Én 2007-ben 10 éve érettségiztem,4-esre.
Szerintem a mostani könnyebb volt,mint az enyém.
Húgom most érettségizik,azért nézegettem a megoldott feladatsort.Számolgatom,hogy hány pontja lehet kb.
7/11 anonim válasza:
Én úgy emlékszem,hogy amikor én érettségiztem,akkor 20% kellett amúgy a 2-eshez,most pedig 25%.
Jó pár osztálytársamnak éppen csak az alsó határát verte a 2-es.
8/11 anonim válasza:
85-90% közé tenném. Lesz egy-két hülye hibám. Szerintem átlagos,normális nehézségű érettségi volt.
9/11 anonim válasza:
Nekem magamhoz kepest kozepesen meg, de csak arra vagyom hogy meglegyen a 2es! Eleget szenvedtem a matekkal:D
10/11 anonim válasza:
# 5/9 Időpont tegnap 23:10
Aki ezt lepontozta magyarázza már el, hogy miért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!