Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy sikerult a magyar erettsegi?

Hogy sikerult a magyar erettsegi?

Figyelt kérdés

2017. máj. 8. 11:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát a szövegértés az szerintem könnyű volt, aztán az érvelést választottam, az lehet nem lehet olyan jó. Aztán az összehasonlító verselemzést választottam, mert imádom Radnótit és József Attilát, ráadásul mindkét verset tanultuk. Amikor végeztem, akkor láttam csak, hogy a novella meg az Esti Kornél-ból volt, azt is tudtam volna.

Kívancsi leszek, hogy sikerült. A holnapi matektól jobban félek.

2017. máj. 8. 12:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Remelem jol sikerult, szurkolok neked:)
2017. máj. 8. 12:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a szövegértés nem volt kimondottan könnyű, ha lett volna több idő talán,de a kérdések néha nem voltak egyértelműek. Érvelést választottam,az jól ment.

A második részben a novellaelemzést választotttam, szerintem jól sikerült-ha csak nem értelmeztem félre a mondanivalóját-de sok általános dolgot is beleírtam ( boldogság mint motívum az irodalomban, Esti Kornél, ősz mint motívum, novella fogalma, műfaji sajátossága és 1936os körülményekről is pár szót)

2017. máj. 8. 13:30
 4/4 anonim ***** válasza:
#3, hát tényleg volt a szövegértésben olyan, ami nem volt egyértelmű, viszont tegnap csináltam egy próbaérettségit otthon magamnak ( a tavajit egyébként) és abban sokkal nehezebb volt a szövegértés, szóval ahhoz képest könnyű volt. #1 voltam
2017. máj. 8. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!