es csak, hogy peldat is hozzak fel, hogy az ertelem tenyleg NEM a jegyeken mulik: egy osztalytarsam kituno lett iden is, de ezt az allando magolasnak koszonheti. amugy meg akkora b*romsagokat tud mondani, hogy az nem igaz. felsofokuja is csak masodszorra sikerult, mert elbukott a hallgatason - nyilvan, arra nem tudott magolni. erettsegije sem lett tul jo, kemiabol foleg, kozepszinten vmi 60% korul, ugy hogy orvosira keszul...! termeszetesen fakton is kituno volt. bioszbol is allandoan 5-osoket irt, de amikor eljutottunk a genetikahoz, amit meg kell erteni, kulonben nem megy, abbol csak 1-esre futotta neki:D szoval ennyi...
2010. máj. 15. 18:48
22/38 anonim válasza:
Értem én, hogy nem mindig függ össze. De arra adjatok választ, hogy miért ciki tanulni?
Nyilván vannak dolgok, amiket érteni kell, de bizonyos dolgokat muszáj megtanulni. Majd gimi után rájöttök.
2010. máj. 15. 19:06
23/38 anonim válasza:
szerintem nem ciki tanulni. egyaltalan.
2010. máj. 15. 19:25
24/38 anonim válasza:
magatartás: 4
szorgalom: 4
irodalom: 4 vagy 5
nyelvtan: 4
matek: 5d
fizika: 5d
kémia 4 vagy 5
földrajz: 4
rajz: 5
tesi: 5
töri: 5d
info: 5
biosz: 5
technika: 2
angol: 5
ének: 4
8.o.
2010. máj. 15. 19:49
25/38 anonim válasza:
előző vagyok
elírtam: nyelvtan: 5
2010. máj. 15. 19:50
26/38 anonim válasza:
magatartás: 2
szorgalom: 3
irodalom: 4
nyelvtan: 4
matek: 3
fizika: 4
tesi: 5D
töri: 5
biosz: 3
angol: 3
német: 2
filozófia: 4
hittan: 5
12.osztály és LÁNY,de kettes a magatartásomXDennyi.
2010. máj. 15. 21:01
27/38 anonim válasza:
Valószínűleg kitűnő leszek, most vagyok kilencedikes. Én sem értem, miért tartjátok cikinek azt, ha valakinek jó jegyei vannak, amikért keményen megdolgozott. Mi legalább vinni fogjuk valamire az életben, nem úgy mint azok akik örülnek ha nem buknak semmiből. Aztán meg mindenki itt sajnáltatja magát, hogy semmi nem sikerül neki az életben, holott az igazság az, hogy egész gimiben szart bele az egész tanulásba és végig csak szórakozott.
2010. máj. 15. 21:38
28/38 anonim válasza:
az a gaz, hogyha vki csak magol, par nap mulva el is felejti az anyagot, es igy kituno. aki tud is, es ugy kituno, azzal termeszetesen nincs problema.
2010. máj. 15. 21:49
29/38 anonim válasza:
21:49 ott a pont!
én ezért nem is vagyok büszke a szinte kitűnő bizonyítványomra.. hisz ha visszakérdeznél a 3al ezelőtti törianyagra fogalmam se lenne róla pl.. :( utálom hogy csak magolva tudok tanulni
2010. máj. 15. 21:54
30/38 anonim válasza:
Én nem mondtam, hogy ciki tanulni, sőt... Minden tiszteletem azoké, akik megdolgoznak a jó jegyekért. Igazából nem bántam meg, hogy nem tanultam eddig, mert a jegyeim jók lettek, de sajnos elszoktam a tanulástól, nehéz lesz visszaállni egyetemen 5 év kihagyás után.
De voltak olyan osztálytársaim, akik egy 4 oldalas műelemzést betanultak szó szerint, kaptak rá 3db 5-öst, érettségin meg 2-est kaptak, mert oda már agy is kellett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!