Milyen lett a félévi bizonyítványod/ szerinted milyen lesz? (:
Én mindenből ötös lettem. Lehet, hogy strébernek néztek, de nem baj. :D Tesiből négyesre álltam, de a tanár megkegyelmezett, mivel kissé duci vagyok. :) A bizonyítványomban még az az érdekes, hogy egyáltalán nem szoktam tanulni, csak az írásbelit megcsinálom, és szünetben elolvasom egyszer a fejezetet. Megmarad minden. :D Na, de nem dicsekedni jöttem ide, hanem kíváncsi vagyok. Nektek milyen lett? Könnyen tudtok tanulni? Legyetek szívesek a korotokat és a nemeteket is írjátok le! :)
11/L
Jajj de jó neked! xD Örülnék ha én is kitűnő lennék. Bár 5.-be meg 6.-ba én is az voltam. :) A mostani elég szar lett:
Matek 3
Biosz 3
Kémia 3
Fizika 3
Angol 5
Töri 5
Tesi 5
Művészetek 5
Nyelvtan 4
Irodalom 4
Föci 4
Infó 4
hát nekem nem valami jó :D
matek:3
fizika:3
kémia:3
irodalom:4
nyelvtan:4
töri:3
angol:4
német:5
föci:3
tesi:4
ének:4
infó:4
rajz:5
15/L
Hát hallod, ötödikben nem oly nehéz kitűnőnek lenni :D Bocsi, ezzel nem megszólni akartalak.
4,6-os átlag, benne vagyok a legjobb 15 tanuló között iskolaszinten.
Igen, könnyen tanulok, de a reál tantárgyakkal meggyűlik mindig a bajom.
16/l
Hú, hát grat neked! :D Általánosban még én is szinte mindenből kitűnő voltam, most már gimiben nem megy olyan könnyen, viszont a szaktantárgyakat tudom. :) Annyi, hogy én Romániában járok iskolába, de azért ha nem baj, leírom én is(1-től 10-ig osztályoznak, 5-östől felfele az átmenő jegyek).
Román: 9
Magyar: 10
Angol: 10
Német: 10
Latin: 7
Töri: 10
Logika(igen, ilyen is van...): 9
Matek: 9
Fizika: 8 vagy 9, még nem tudom.
Kémia: 10
Földrajz: 10
Bió: 8-as talán...
Tesi: 10
Infó: 10
Rajz, zene: 10
15/L
11? Hajjaj,én is kitűnő voltam akkor ^^ Meg tavaly félévkor is, év végén egy matek négyes becsúszott. Az idén matek és angol 4, minden másból ötös lettem. Ez a k*rva angol bemutatta a középső ujját ^^" De matekból már jobb vagyok mint tavaly, jeee~ XD
13/L, 7.-es
Hatodikig én is kitűnő voltam és nem is kellett sokat tennem érte.Hetedikben 4,5 körül volt az átlagom,mert több tantárgyból is lehúztak pl.4,6re négyest adott a kémia tanárom.Nyolcadikban 4,7körül volt az átlagom.
Idén viszont bekerültem a megye egyik legjobb és egyben legnehezebb gimnáziumába és az egyik legnehezebb szakára szóval itt már sokat kellett tennem,hogy most félévkor 4,23as átlagot érjek el.Szerintem ez egyáltalán nem rossz eredmény,de évvégére felhozom 4,5 körülire.Legalábbis megpróbálom.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!