Milyen lett a félévi bizonyítványod/ szerinted milyen lesz? (:
Én mindenből ötös lettem. Lehet, hogy strébernek néztek, de nem baj. :D Tesiből négyesre álltam, de a tanár megkegyelmezett, mivel kissé duci vagyok. :) A bizonyítványomban még az az érdekes, hogy egyáltalán nem szoktam tanulni, csak az írásbelit megcsinálom, és szünetben elolvasom egyszer a fejezetet. Megmarad minden. :D Na, de nem dicsekedni jöttem ide, hanem kíváncsi vagyok. Nektek milyen lett? Könnyen tudtok tanulni? Legyetek szívesek a korotokat és a nemeteket is írjátok le! :)
11/L
-irodalom-->4
-nyelvtan-->5
-biologia-->4
-földrajz-->5
-ének -->5 dicsérettel
-rajz -->5
-technika-->nem volt az első félévben
-tesi -->5
-matek -->5
-kémia -->5
-angol -->5
-töri -->5
-info -->5
-fizika -->4
átlag:4,8
13/L 7. osztály
Most én is kitűnő lettem, tavaly nem voltam az, erős gimibe jöttem, és becsúszott egy négyes.
Alapvetően könnyen tanulok, tavaly pl. az volt nehéz, hogy általánosban én is, mint te, simán kitűnő voltam és semmit sem tanultam, de azért itt kellett.
Gratulálok a bizidhez. ;) Ez nem stréberség. A rossz hírem az, hogy az osztálytársaim nagy része semmi tanulással kitűnő volt általánosban, most meg van aki ötös és van aki hármas. Nem elkeseríteni akarlak, csak felkészíteni, hogy ez nem mindig lesz így (mármint tanulás nélkül). :)
16/L
Kiegészítésként leírom, hogy:
1. szerbiai vagyok
2. föci, töri, biosz 5.től van nekünk
3. fizika pedig 6.tól van nekünk
jegyeim:
magyar: 5
szerb: 5
angol: 5
német: 5
matek: 5
fizika: 5
kémia: 5
föci: 5
biológia: 5
történelem: 5
testnevelés: 5
röplabda [sportaktivitás]: 5
informatika: 5
zene: 5
rajz: 5
műszaki: 4
magaviselet: 5
átlag: 4,94
Amúgy alig szoktam tanulni...Hetente max fél-1 órát összesen, ha dolgozatot vagy felmérőt írunk, akkor nagyon picit többet. :)
[amúgy 5.-ben én is 5,00 voltam, tavaly pedig 4,87 [bioszból és műszakiból volt 4esem]
13,5/L 7.oszt
4,4:D
matek 3-as,a többi 4-5:D
13/L
Ejj, ilyenkor égek, hogy nem tanulok vmi fényesen.. :D
Matek: 3
Irodalom: 4
Nyelvtan: 4
Töri: 3
Német: 3
Angol: 5 (példás xD)
Kémia 2 (:o)
Gazdasági környezetünk: 3
Viselkedéskultúra: 4
Biosz: 3
Gépírás: 4
Ének: 5 (xD)
Infó: 4
Tesi: 4
Átlag: 3,64
15L
matek 4
fizika 5
kémia 5D
angol 5D
irodalom 5
nyelvtan 5D
tachnika 5
informatika 5
bológia 5
föci 5
tesi 3
gazdasági 5
töri 4
ének 5
előző voltam,lehet hogy vmit kihagytam
13/L
nyelvtan : 3
irodalom : 4
töri : 3
Angol : 4
Matek : 2
Info : 4
Fizika : 4
Biosz : 4
Kémia : 2(épphogy nem 1-es)
Föci : 3
Ének : 3
Rajz : 3
Technika : 3
Tesi : 3 (nem volt tesi cuccom beirt egy 1-est -.-)
ÁTLAG : 3.2
14/F 8. félévim :S jó sza* lett XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!