Milyen lesz a bizonyítványod?
Figyelt kérdés
illetve mien suliba jársz // esetleg milyen szakra :)2009. jún. 6. 14:56
1/9 anonim válasza:
Húhaaa:D Általánosba járok és 4,6 lesz az átlagom de ebbe nincs beleszámítva ilyen hogy technika,ének,info... Gimibe megyek emelt németre. És neked kérdező?
2/9 anonim válasza:
3 vagy 4 4esem lesz a többi ötös
gimibe járok 9 edikes vagyok
3/9 anonim válasza:
Közgazdasági szakközépbe járok, most érettségizek, és kitünő lett/lesz a bizonyítványom. Lett, mert már áprilisban elballagtunk, lesz, mert majd két hét múlva kapjuk meg.
4/9 anonim válasza:
Miyen lett:) mert már kikaptam egy hónapja:) ELIT gimnáziumban vagyok végzős.
Magyar minkettő 4
MAtek emelt (fakt) 4
Töri: 4
Filó: 4
Angol 2:D
Spanyol 4
Biosz 2:D
Emelt info 5d
Tesi 5
6/9 anonim válasza:
Most érettségizek,az évvégi bizonyítványom 4,3 átlag lett.
7/9 anonim válasza:
Vagy kitűnő vagy jeles ált.7.o.
azért nem tudom mert nem mondta meg a matek tanár,hogy mi lesz a vége:)
8/9 anonim válasza:
bizony hitvány:)nem ám előző vagyok
9/9 A kérdező kommentje:
én Szlovákiában élek, ezért csak most zárták le a jegyeimet :) középiskolába járok , 1.osztályos vagyok. Kereskedelmi Akadémiába ahol is a következő jegyeket kapom bizibe : 12 drb 1es(nálatok 5os) és 3 2es (nálatok 4 es).
2009. jún. 17. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!