Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Fontos! Át fognak tenni...

Fontos! Át fognak tenni fizetősre? Szofisok?

Figyelt kérdés
Szolnoki Főiskolára járok és sajnos az első félévben néhány ok miatt pár vizsgámat nem tudtam teljesiteni igy csak 14 kreditem lett. Most második félévben 39 kreditet teljesitek! ÁT fognak tenni fizetősre vagy kirugnak? az átlag 15 kreditnek kell meglenni vagy szigorúan nézik hogy az első félévben csak 14 van? A felvett kredit átlag vagy a teljesitett alapján nézik azt h fizetősre tesznek e?
2010. máj. 14. 17:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy van, hogy 2 félév alatt 27-et kell teljesíteni, de ha 10 megvan már nem kell aggódnod kb, mivel nem raknak át azonnal, csak a lista végére írnak, és bőven vannak előtted :)
2010. máj. 14. 18:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem te hová jársz?
2010. máj. 14. 19:53
 3/5 anonim ***** válasza:
ELTE
2010. máj. 15. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:
sztem át fognak tenni, tanulni kellett volna. kirugni biztos nem fognak.
2010. jún. 11. 14:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia

Énis szofis vagyok. Én úgy tudom h neked kell kérvényezned h tegyenek át..legalábbis a fizetősről államisba ennél úgy van. És itt a tanulmányi eredményeket nézik. De azt is hallottam h államisok rossz tanulóinak 10-15 százaléka helyett cserél a fizetősök legjobb tanulóinak 10-15százalékával..Remélem segítettem 22/F

2010. jún. 11. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!