Mennyi az esélye, hogy áttesznek fizetősre? Szte ttik mérnök informatikára járok.29 kreditem lett és ugye két félév alatt 30 kredit kell minimum.
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 10:55
1/7 anonim válasza:
Elég egyértelmű, hogy áttesznek.... 29 az pont eggyel kevesebb, mint a 30. Egyik csoporttársamat is 29 kredittel tették át BMF-en.
2/7 anonim válasza:
Elvileg így is csak a legrosszabbul teljesítő 15%-ot, szóval lehet van esélyed.
3/7 anonim válasza:
Én erről még nem hallottam, hogy csak a legrosszabb 15%-ot teszik át... nálunk tuti, hogy mindenkit áttesznek, aki 30 kredit alatt van.
4/7 A kérdező kommentje:
Nálunk is a legrosszabb 15%ot cserélik ki a legjobb fizetős 15%ra. Meg infón sok az olyan aki 10kredit alatt ért el. Szóval reménykedek.
2011. júl. 21. 11:45
5/7 anonim válasza:
a 30 alattit mindenképp átteszik. az a 15% dolog csak arra érvényes, hogy ha így nem jönne össze annyi, akkor még azokból is dobálnak át, akiknek megvolt a 30 kreditjük.
6/7 anonim válasza:
Akinek megvan a 30 kredite azt nem tehetik át!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!