Úgy néz ki, hogy nem fogok tudni odaköltözni ismerősökhöz albérletbe, mert mégsem fogadnak. Emiatt a szeptemberi felvételin módosítanom kellene a nappaliról levelezőre. De közben nappalira vágyom. Mit tegyek?
Nagyon kényes vagyok, és tuti nem bírnám a kolit és az alkalmazkodást. Más albérlet nem jöhet szóba, mivel az árak az egekben. Ismerősöknél ugye kevesebb lett volna azért. Mit javasoltok? Mi a véleményetek a levelezőről? Illetve jól tudom, hogy július 12-ig módosíthatom egy alkalommal, jól értelmeztem?
18/L
Én nem pontoztalak le! Tényleg nem!
Egyszer én is jeleztem egy kérdezőnek, akinek hasznos választ adtam, hogy nem vártam volna a lepontozást. És írta, hogy ő nem pontozott le, de ezen oldalon előszeretettel járnak trollkodni és gondolkodás nélkül lepontozni embereket...
Feladnád életed legjobb éveit mert koliban kéne laknod?
Eszem megáll..
Amúgy 1 évet csak kibírsz koliban, utána már tuti össze tudnál bútorozni 1-2 barátoddal az egyetemről.
Ha nem nappalin vagy nem lesz kapcsolati tőkéd,barátaid is sokkal kevesebb és a diploma se ér annyit.
Jól gondold át..
Utolsó, te ugyanaz a 69%-os válaszoló vagy, akivel eddig beszéltem? :)
Amúgy igen, feladnám, mivel én nem tudok másokkal egy szobában aludni. Mármint oké, ha muszáj tudnék, meg 1-2 napot kibírok félévente, na de nem életvitelszerűen...
Nekem amúgy sem célom a hatalmas bulizgatás, iszogatás, meg pasizás, így az "életem legszebb évei" max. a koliszobában való tanulásra korlátozódnának.:D
Amúgy tesóm 4 éve végzett levelezőn igencsak jó eredménnyel, azonnal lett is munkája, mai napig ott dolgozik, szereti és érti is, amit csinál.:)
Számomra nagyon fontos a család, megdöbbenve hallgatom, amikor a korombeliek alig várják, hogy lelépjenek otthonról, szerintem ez szomorú, mert biztosan a rossz családi körülmény az oka.:(
Szóval amúgy is nehezemre esett volna a költözés, így meg, hogy csak a koli maradt...
Koli válogatja, hogy milyen is az.
Amúgy jó szobatárssal egész jól lehet egymást segíteni.
Ha valami jegyzet stb kell vagy valamit nem értesz, 1 sörért hajnal 3kor is találsz valakit aki elmagyarázza neked.
Elég sok koliban már van 1 ágyas szoba vagy lehet kérvényezni, hogy 2 ágyas szobára kifizeted mind a két ágyat, de csak egyedül legyél benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!