Úgy néz ki, hogy nem fogok tudni odaköltözni ismerősökhöz albérletbe, mert mégsem fogadnak. Emiatt a szeptemberi felvételin módosítanom kellene a nappaliról levelezőre. De közben nappalira vágyom. Mit tegyek?
Nagyon kényes vagyok, és tuti nem bírnám a kolit és az alkalmazkodást. Más albérlet nem jöhet szóba, mivel az árak az egekben. Ismerősöknél ugye kevesebb lett volna azért. Mit javasoltok? Mi a véleményetek a levelezőről? Illetve jól tudom, hogy július 12-ig módosíthatom egy alkalommal, jól értelmeztem?
18/L
És április 20-tól július 12-ig vagy csak egy hétig?
Mert a Felvin én úgy értelmeztem, hogy július 12-ig egy alkalommal módosíthatom, de barátnőm állítja, hogy csak egy hétig lesz lehetőségem rá.
Felvi.hu:
"A jelentkezési sorrend a jelentkezési határidő lejártát követően kizárólag egy alkalommal módosítható legkésőbb 2017. július 12-ig. Ez azt jelenti, hogy az esetleges sorrendmódosítás után többször már nem lehet változtatni a sorrenden, illetve egy már benyújtott sorrend-módosítási kérelmet sem lehet visszavonni."
Na ugye, hogy én értelmeztem jól.
Pedig már le is hülyéztek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!