Valaki. hogy oldjam meg?
Figyelt kérdés
Az a gondom hogy nehezen megy a tanulás.
Tudom ciki hogy nem jöttem rá a könnyebb tanulásra vagy paraktikára 9 osztályos létemre próbáltam kis bekezdéseket elolvasni és úgy tanulni csak az a baj hogy valami mindig eltereli a figyelmemet...de a legnagyobb hangsúlyt az elméleti részére kellene összpontosítani:(
Előrre is köszönöm hogy elolvasátok, főleg még ha írtok is!;)
2017. ápr. 10. 15:42
1/2 crudy válasza:
Ha egyaltalan nem tudsz koncentralni akkor erdemes elmenni dokihoz hatha figyelemzavaros vagy. Ha ilyen gond nincs akkor azert nem tudsz figyelni mert nem vagy eleg elhatarozott. Vannak persze fura praktikak amivel be tudod nyalni az anyagot de nekem egyik se jott be es amikor egyetemre jelentkeztem eszembe se jutott human iranyba mozdulni mert utalok seggelni. Most h csinalom es felnottem mar tobb felelossegtudatom van es ra tudom venni magam a tanulasra anelkul h elvonna a figyelmem mas, mert szimplan ha elkalandoznek akkor rogton visszateszem a szemem az anyagra.
2/2 anonim válasza:
Próbáld meg azt, hogy megjutalmazod magad. Kitűzöd célul, hogy most ezt a fél oldalt elolvasom, megértem/megtanulom, és ha vissza tudom mondani, akkor kapok 15 perc szünetet, játszok a kutyával/felmegyek facebookra/eszek egy csokit. Velem például olyan szokott lenni, hogy majd megesz az ideg, amiért nem voltam már fenn facebookon fél orája pedig tudom, hogy valaki épp online és beszélnék vele, és csak ezen kattog az agyam tanulás közben. Olyankor letisztázom magamban, hogy megtanulom az elsö bekezdést, és ha megy, akkor kicsit felnézek fb-ra. Nem vicc, mintha még gyorsabban is fogna az agyam, tudja, hogy valamit valamiért alapon gyorsan meg kéne tanulni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!