Szóbeliből lehet felmentést kérni?
Figyelt kérdés
Súlyos pszihés betegségem van amiatt nem tudok szóban megnyilvánulni tömeg előtt kb 4 fő is nekem tömeget jelent,a gondolataim akadoznak a beszédem is félrebeszélek.
Viszont írásban nagyon jó vagyok minden dolgozatom jeles de szóban mindig karó.
Kérem ne itéljenek el nem arról van szó hogy megakarom úszni a szóbelit hanem hogy ha lehetséges írásban teljesítsem.
#tanulásinehézségek
2017. ápr. 9. 16:47
1/4 anonim válasza:
Gondolom a súlyos pszichés betegségedet pszichológus diagnosztizálta és nem te magadnak az internetről. Ebben az esetben a pszichológussal kellene konzultálnod, nyilván ismeri a szabályozásokat és lehetőségeket, tudni fogja, mentesülhetsz-e szakvélemény által a szóbeli alól.
2/4 anonim válasza:
Ha van szakvéleményed, akkor igen. De sürgősen kezd el intézni magadnak, mert lehet már így is kifutottál az időből.
3/4 A kérdező kommentje:
igen pszihiáter diagnosztizálta
2017. ápr. 9. 17:54
4/4 anonim válasza:
Engem is érdekelne a dolog, bár én az érettségin már túl vagyok. Magántanuló voltam, és általában írásban kértek számon, mert tudták, hogy nehezemre esik szóban kommunikálni. Leérettségiztem katasztrofális eredményekkel, de még így is sok múlt a tanárok jóindulatán (szóbeliken az írásbelikhez képest ~20%-okat rontottam). Szerettem volna egyetemen tanulni, de így esélytelen (felvettek államilag támogatottan levelezőre, szerettem, de félévkor otthagytam a szóbeli vizsgák miatt) Egy angol középfokú nyelvvizsgát emelt érettségivel összekapartam, simán menne a felsőfokú is írásban, de németből már bebuktam egy nyelvvizsgát, hiába lett mind 80% fölött a többi részeredmény, a beszéd nem sikerült. Szóval nem vagy egyedül, ráadásul én már 20 éves elmúltam, fogalmam sincs, hova fordulhatnék. Hiába ilyen jók a képességeim, teljesen kilátástalan az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!