Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jár-e valamilyen kompenzáció...

Charlessheepford kérdése:

Jár-e valamilyen kompenzáció azért?

Figyelt kérdés

Ha diákmunkás egyetemista vagyok és eddig nem volt kiskönyvem meg alkalmasságim mert nem olyan helyen dolgoztam, de most pénteken (04. 07) olyan helyre küldtek ki a szövetkezetnél, hogy kellett volna.Én kimentem a munkavégzés helyére, munkaképes állapotban csak nem alkalmaztak.

A vicc, az hogy a szerződésben benne van, hogy ha te mint diák nem mész ki akkor 2000 Ft kell fizetned, de ha ők mulasztanak vagy bármit csinálnak amivel téged megkárosítottak arra nem találtam semmit se a szerződésemben, sem a Szövetkezeti törvényben, se a Munkatörvénykönyvben.

2017. ápr. 8. 14:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen szövetkezetnél vagy, de nálunk csak kiskönyvvel lehet egyáltalán regisztrálni.
2017. ápr. 8. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!