Alkalmazott matematikus Msc után Pénzügy Msc vagy Programtervező informatikus Bsc?
Ha az motivál, hogy egy olyan szakmát szerezz amivel a a hazai fizetésekhez képest is kiemelkedően tudsz keresni akkor a programtervezőt választanám a helyedben. Ismerősi körömben Budapesten pályakezdőként 250-300 nettóval álltak munkában. Ha megfelelően elsajátítod a programozási nyelveket és emellett az angol is megy akkor itthon is hozhatsz egy elég frankó életszínvonalat.
Elmondásuk alapján nekem az a szimpatikus, hogy könnyűszerrel fejleszthetik a megszerzett tudásukat, mivel rengeteg evvel kapcsolatos anyag van fent a weben.
Egyetem alatt is annyi pluszt tudást összeszedtek "maga csak a youtube " segítségével, hogy hihetetlen :D
Matematikus MSC után meg szerintem ez egy kifejezetten egyértelmű választás lehet. Egyértelműen ez a jövő szerintem. (Habár már inkább a jelen is :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!