Ha nem vennének fel esetleg ELTE IK-ra programtervező informatikusnak, akkor hova tudnék menni, ha nagyon rosszul alakul a dolog?
Szóval ezt jelőltem meg első helyen, de ha netán-tán rosszabbul sikerül az érettségi mint azt gondolom, hova jelenkezhetnék még? Például az Óbudai Egyetemen milyen a mérnökinformatikus? Matekból emeltet fogok tenni és érdekel is a matek, szóval egy kis tájékoztatót kérnék már egyetemistáktól :)
Válaszaitokat előre is köszönöm! :)
BME mérnök infót ajánlanám még, bár nehezebb mint az OE, vagy PPKE. Ennek ellenére kicsit gyakorlatiasabb tudást ad, mint az ELTE proginf, persze ehhez be kell vállalni néhány gazdasági bullshitet, fizikát, elektronikát stb.
Ráadásul épp most alakították át a tantervet, hogy kicsivel még "progosabb" legyen, ezért kissé eltávolodik a villanymérnökitől az ELTE irányába..
Proginf: matek, info
Mérnökinfo: matek, info, fizika.
Esetleg szegedi, óbudai.
ELTE-IK-ra annyira szánalmasan alacsony a ponthatár, hogy oda művészet nem bejutni :-)
Én ettől nem félnék a helyedben.
Egyébként ÓE-Mérnökinfó, vagy SZTE-Proginf. BME-Mérnökinfóra nagyobb a ponthatár mint ELTE-re, ezért nem mondanám.
Köszönöm a válaszokat. :)
Tudom, hogy alacsony a ponthatár, csak attól félek, hogy mi lesz ha megemelik. :)
# 5/5 ma 10:15
340-350-el szerintem már bent vagy, azt pedig nem nehéz elérni. Ahhoz, hogy egyik évről a másikra ~30-50 pontot ugorjon a limit, nagyon nagyon nagyon nagy pech kell... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!