Rossz ötlet lenne egy egyetemi tanárt felkeresni a fogadóóráján az alábbi probléma miatt?
Egy elég fontos tantárgyról van szó, amiből most tudtam meg, hogy az első Zh-m nem sikerült. Éreztem ugyan, hogy nem lett a legjobb, de azt nem gondoltam volna, hogy ilyen szinten kevés pontot értem el. Rettenetesen el vagyok keseredve, mert úgy érzem sokat teszek érte és tanulok, szóval nem a lustaságról van itt szó. Épp azért gondolkodom, hogy szeretnék vele beszélni, mert egyrészt, szívesen megtekinteném azt a dolgozatot, hogy mégis mit rontottam el annyira, mert, hogy nem jut eszébe magától órán odaadni, hogy megnézzük. Másrészt szeretném ha látná, hogy nem le...om a tanulást, mert igen is szeretnék haladni. Nagyon letaglózott most ez a dolog, úgy érzem ezt most nem akarom ennyiben hagyni. Viszont nem tudom, mennyire venné rossz néven ha odamennék hozzá, hogy megnézzem a dolgozatot, meg hasonló...elég bátortalan vagyok, ti mit gondoltok erről?
Trollkodók kerüljenek legyenek szívesek, komoly a kérdés, mert nekem nagyon fontos ez a tárgy és el vagyok keseredve!
A segítséget köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!