Resident Evil 7 érdekes probléma. Valaki valami ötlet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap elkezdtem játszani a Re7 -el és 1080p | Very high beállítások mellett stabilan futott akadás nélkül. Ma elkezdtem vele újra játszani és iszonyatosan laggol. 2-3 másodpercenként beáll a kép 5 másodpercre. Arra is gondoltam, h benyelt valamit a gép de még arra is h már a win 7 kevés ehhez a játékhoz. Vélemények?
Konf:
i5 4460
gtx 1050 ti
8gb ram
2017. febr. 1. 00:31
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm de ezzel te is tudod, h 0 segítséget nyújtottál. Ha még az ajánlott nem de a minimum gépigény bőven megvan. Amint fentebb leírtam Very Highon elfutott az első nap stabilan 60-70 fps-el másnap meg már mintha 1000 éves gépen játszanék. Erre te benyomsz egy olyan weboldalt ami annyira hiteles mint Magyarországon Orbán Viktor. Esetleg ha van bőbeszédűbb segítő ember aki tudna tanácsolni, esetleg érvelni valamit azt megköszönném.
2017. febr. 1. 14:31
3/8 anonim válasza:
Kisebb felbontásnál is ezt csinálja? Nekem egy másik játéknal volt hasonló, kisebb beállításokra levettem, majd visszafel és elmúlt nálam. Hivatalos fórumon sincs semmi fent hasonló esetről? Patchek nem tudom vannak-e már a játékhoz, ha vannak és nincs feltelepítve, akkor azokkal próbálkoz még.
4/8 A kérdező kommentje:
Nagy valószínűséggel vírusos a gépem ugyanis a többi játék is előszeretettel droppolgat a gépen. Ma újrarakom az egész gépet hátha.
2017. febr. 3. 12:44
5/8 A kérdező kommentje:
Ahogy mondtam. Csutkára letöröltem a gépet és újraraktam egy win10-et. Btw a Re7 iszonyatosan eszi a vramot ezért 4 giga vram-al az optimális beállítás a medium textúra (ha valaki hasonló konfiggal rendelkezik) így már tökéletesen fut 90-120 fps között.
2017. febr. 6. 08:33
6/8 anonim válasza:
A véleményem:1.Nem kéne illegális cuccokat letölteni illetve nézegetni a neten és nem"'nyalna be"semmit a géped.
7/8 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, h le van töltve? Valahol írtam én erről?
2017. febr. 8. 09:20
8/8 nyiri jozsi válasza:
Én most kérdeznék,ha nem baj,hogy a kérdést feltevőnek a win 10-el végleg megoldódott a probléma?Mert nekem is kb ugyanez a gondom,bőven megvan a minimum gépigény,és eleinte jól ment,mopst meg több másodperces laggolások vannak,az evil within 2 meg a far cry 5 viszont high-on megy....ha a win 10 megoldás,akkor megpróbálnám én is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!