Szerintetek mivel járok jobban? Ha maradok Szakmunkásba vagy átmegyek Szakközépbe?
Figyelt kérdés
10. végén vagyok és nagyon sokat gondolkoztam hogy át kellene menni szakközépbe mert többre vagyok képes mint amit itt csináltam szakmunkásba... nagyon ellustultam stb...2010. máj. 10. 15:17
1/3 anonim válasza:
Hát, nem tudom, ha leérettségizel mit akarsz kezdeni?
Lehet, hogy a szakmunkás gyengébb, de egy jó szakmunkás sokkal több pénzt tud eresni, mint egy diplomás/érettségis ember. Én a helyedben meggondolnám.
2/3 A kérdező kommentje:
szeretnék tovább menni vmi suliba.... de ha szakmunkást csinálom akk közbe nagy teher lenne elkezdeni nappalin az érteségit:S nem tudnám felválalni sztem :S ink felválalnám azt hogy a különbözetire tanulnék... azért köszi a választ:d és várom a többit is ^^
2010. máj. 10. 17:16
3/3 anonim válasza:
Ha benned van a képesség és a szándék, akkor persze, hogy tanulj magasabb szinten. Most, amíg még fog az agyad, nincs családod, az érettségi alap mindenfajta továbbtanuláshoz. (a legtöbb okj-hoz is)Attól még dolgozhatsz te szakmunkásként, de alkalmazottként még a fizetésed is magasabb lesz rettségivel, mint anélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!