E. Ü. szakközépbe hányadik évbe kell bemenni patológiára?
Figyelt kérdés
Nekem ott mit kell csinálnom (patológián)? (Nővérnek szeretnék tanulni.)2011. jún. 28. 18:34
1/4 anonim válasza:
hát én egészségügyi küzépsuliba jártam, de itt nincs semmiféle patológia, sőt nővérnek se lehet tanulni, mert ez csak sima humán suli, ahol egy kcisit több az egészségügyi tantárgy pl. gondozástan stb stb
2/4 anonim válasza:
Milyen patológiára gondolsz?
Mert vannak a patológiai osztályok, pl. terhespatológia, ahol dolgoznak szülésznők/nővérek és a veszélyeztetett terhesek fekszenek ott, az infúziósok, akiket valamilyen oknál fogva befektetnek a kórházba ők a terhespatológiára kerülnek.
Vagy a kórbonctanra gondolsz, mint patológia, de oda nem nagyon szeretik bevinni a nővértanulókat. Én OKJ-s képzésre járok és nálunk kemény pszichikai válogatás van, hogy ki mehet és ki nem. Pl. olyan indokkal, hogy csak kíváncsi vagy egy boncolásra nem lehet bemenni. 1 órás beszélgetésen kell átesni és onnan is rostálnak.
Eü szakközépben pedig nincs kórbonctan látogatás semmiképp.
Az orvosisok járnak.
4/4 anonim válasza:
Olyan tantárgy van, hogy pl.
(orvosi) latin nyelv -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!