Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tegyük fel hogy én most...

Tegyük fel hogy én most kezdtem a 11. -et de átszeretnék jelentkezni szakközépbe ahol ugyebár ilyenkor van szakosodás vagy mi. Akkor már nem vesznek fel?

Figyelt kérdés
Kicsit h.ülyén fogalmaztam de remélem érthető. Szóval most gimnazista vagyok de nem igazán bírom a tempót,így szakközépbe akarok járni. Átvesznek még ilyenkor?
2011. szept. 4. 18:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát a legtöbb szakközépbe már 9.-től tanulnak alapozó tárgyakat, tehát ha át akarsz jelentkezni, akkor a 9-10-es tantárgyak anyagából ami neked nem volt, osztályzóvizsgát kell tenned. Átjelentkezhetsz most is, kezdhetnéd holnaptól ott az iskolát, csak azt mondják, hogy a következő féléveben ebből és ebből a tárgyból vizsgáznod kell..
2011. szept. 4. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!