Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi kell ahhoz, hogy nyomozó...

Mi kell ahhoz, hogy nyomozó lehessek?

Figyelt kérdés
Miből kell érettségizni, milyen iskolákban kell továbbtanulnom? Milyen képességekkel kell rendelkeznem? Magánynyomozó, vagy bűnügyi nyomozó a jobb? Melyik mennyit keres és mikkel foglalkozik(úgy általánosan)?
2010. máj. 9. 16:23
 1/4 anonim válasza:
Menj az adiligeti rendészeti szakközépb, aztán az RTF-re , de kösd fel a gatyát, nagon nagy a követelmény! FIzikai alkalmassági vizsgálat, pszichológiai, és szórják ki a népet! Ráadásul nagy a túljelentkezés is. Hány éves vagy, nemed?
2010. máj. 9. 16:36
 2/4 A kérdező kommentje:
16 vagyok, lány gimnáziumba járok, és -1,25-ös szemüveget hordok. Megszívtam.
2010. máj. 9. 16:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Bocs, kihagytam a vesszőt a "lány" szócska mögül.
2010. máj. 9. 16:39
 4/4 A kérdező kommentje:

A bűnügyi nyomozó ugye nem olyan, mint a hülye helyszínelőkben? Mármint nem a nyomozó dolga, hogy a laborban vizsgálatokat végezzen?

Gondolom a magánnyomozónál ilyen nincs.

2010. máj. 9. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!