Szerintetek mihez kezdjek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Elsőéves egyetemista hallgató vagyok, voltam gólyatáborban, megismerkedtem pár emberrel, nem nagyon járok buliba, max 1-2 havonta egyszer legfeljebb kétszer. (ezen próbálok most változtatni). A problémám az hogy se a csoporttársakkal se a többi szaktárssal nem beszélünk sulin kívül, maximum egy-két mondatot facebookon hetente, de ennyi. Ha vannak egyetemi bulik akkor is csak úgy tudok elmenni valamelyik társasággal ha rákérdezek valakinél..nagyon magányosan érzem magam, nem vagyok se kolis se albérletes, bejárós vagyok. Próbálok változtatni a szociális életemen, többet kimozdulni..eljárni, de így annyira nehéz. :( Félek attól is hogy kis létszámú gyakorlatokon majd egyedül fogok ülni és maximum egy emberrel leszek jóban. Ahj..annyira reménytelennek tartom a helyzetemet. 19/F2017. febr. 19. 16:26
1/6 anonim válasza:
Csak a szaktársakra hagyatkoznék. Gondolom facebook csoportotok is van. Rákérdeznék, hogy mit szólnának egy csoportos sörözéshez itt és itt, ekkor meg ekkor. Ha 7-en eljönnek, már jó a helyzet, és akkor lehetne haverkodni.
2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy már kialakultak bizonyos "körök", van pár haverom meg is kérdeztem hogy megyünk-e / mennek-e a bulira, és mondták hogy igen..de eddig jutottam velük ezzel a témával kapcsolatban sajnos..semmi olyan hogy találkozunk-e valahol, vagy valami. Úgy érzem hogy mindenkinek van már saját baráti köre csak nekem nincs..
2017. febr. 19. 16:37
3/6 anonim válasza:
Neked kell odatenned magad. Megkérdezed, hogy 'mentek e ma valahova, sörözni és csatlakozhatok e, és ha igen, hol, mikor' és utána bedobod magad. Így 2. félévben más megoldás nem nagyon van :D 1. félév elején kellett volna sokkolni az első szimpatikus csoporttársad, hogy 'xy vagyok, téged hogy hívnak. Miért jöttél erre a szakra.stbstb' :D
4/6 A kérdező kommentje:
Ezek megvoltak :D de ugyanúgy ez a helyet.
2017. febr. 19. 16:45
5/6 anonim válasza:
Én 4. félévemet nyomom és nem beszélek senkivel.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy ez jó előző..
2017. febr. 19. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!