Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit javasoltok, hogyan kezdjek...

Mit javasoltok, hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés
Világéletemben olyan ember voltam, hogy bementem az iskolába, végigültem az órákat, hazamentem, játszottam és következő nap ötösre írtam meg az adott dolgozatot. Az agyam szivacsként szívja fel az információkat, ez végigkísért gimnáziumban is, azonban jól tudom ... az egyetemen ezt nem folytathatom, időt kell szánnom a tanulásra. Nincs olyan elme, amely ekkora anyagot tanulás nélkül el tudna sajátítani, azonban mivel egészen ideáig nem kellett ezzel foglalkoznom, nincs semmilyen tanulási módszerem, nincsen semmilyen segítségem és aggódom, hogy ez megnehezíti majd az egyetemi életemet. Hogyan kezdjek neki egy módszer kitanulásának? Mit javasoltok? Vannak hozzám hasonló emberek itt, akik megküzdöttek már a problémával? (Orvosira jelentkezem. :) )
2017. jan. 12. 07:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Én is így voltam vele, ráadásul én is orvosira jelentkezem. Mondjuk szerintem már az emeltekre sem lehet tanulás nélkül felkészülni, az segít egy tanulási rutin kialakításában. Gondolom, mindenkinek más tanulási módszer a jó, engem az, hogy a kémia mellé le kell ülni, már kezd rászoktatni. Az a fél év, ami májusig hátravan, szerintem pont elég arra, hogy az emeltre készülésben gyakorolj, és az azért nem fog rosszul jönni. :D
2017. jan. 12. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!