Mihez kezdjek erettsegi utan?
18 eves lany vagyok, most fogok erettsegizni. Elorehozott erettsegim van informatikabol es nemetbol, mindketto 90% feletti, plusz nemetbol kozepfoku nyelvvizsgam van. A tobbi tantargy is jol megy, 5os vagyok mindenbol, remelem ezt hozni tudom erettsegin is. Matekot es angolt tanulok emelt szinten. Es fogalmam sincs mi legyek :D Rengeteget nezem az egyetemeket, nagyon sokat olvasok mindenfele szakrol, csomo emberrel beszelgettem mar, de egyszeruen semmi nincs amire azt mondanam, hogy na igen EZ AZ!
Turizmus nagyon erdekelt, de ott tanulok lebeszeltek rola, hogy semmit nem er majd a diplomajuk, a kepzes egyaltalan nem gyakorlatias, a tanarok borzalmasak. Kozgazdasag erdekelt meg, de mar abban sem latom igazan azt a pluszt. Jogot szaraznak talalom, a magolas pl nem is megy nekem (a megertos tantargyakat szeretem, nem tudok leulni es konkretan keszulni masnapra, ez eleg rossz tulajdonsagom mondjuk, de en tenyleg abbol elek ami oran megragad, es tudom, hogy kesobb gondot okozhat, de most a gimnaziumban eleg). Mernok szakok kozt nem talaltam hozzam passzolot egyaltalan. Nagyon tanacstalan es egyre ketsegbeesettebb vagyok.
Egyebkent kozvetlen vagyok, gyorsan megtalalom a kozos hangot barkivel, egyedul es csapatban is szeretek dolgozni, talpraesettnek tartom magam, nem okoznak gondot a hirtelen helyzetek. Nem tudom mit erdemes meg leirnom magamrol. Elore is koszonom a valaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!