Megéri pszichológusnak lenni?
Necces kérdés.
Ha jó vagy, sok a kliened, akkor jól fizethet, főleg egy magánpraxis.
Most gondold el, hogy napi 5 kliens, 5 órányi munka (10.000 forintos órabérrel) heti 250.000 Ft.
Szerintem a kérdezőt olyan szinten érdeklik, hogy meg tud-e élni belőle.
Ha sokat akarna keresni, akkor informatikus vagy mérnök lenne!
Ha magánpraxist tudsz kialakítani, akkor nem lesznek anyagi problémáid.
Félretéve a komolyságot: olvasgass már bele egy picit az ezotéria topikba... Ebbe az országba rengeteg pszichológus kell... :)
Nem akarok offolni, de az előzővel nem értek egyet (én oltottalak le az ezoterikában is:)). Egy részüknek talán kell, de véleményem szerint ilyen élmények léteznek.
Inkább az önértékelési és stresszes problémákat kellene megoldaniuk!
De azért jó a pszichológia, mert ha bárkivel leülsz mélyebben beszélgetni, bárki esetében találhattok hasznos dolgokat, amik segítik a személyiségfejlődést!
Igen, és nem is telített a szakma.
Rengeteg helyen el lehet vele helyezkedni. Csak most az él a köztudatban, hogy nem...
Drága, te nem "leoltottál" (?), hanem ékes bizonyítékát adtad, hogy milyen egyszerűcske vagy- de ahogy már ott is megírtam: fegyvertelen partnerrel nem tudok szellemi párbajt vívni.
De látjátok, pont erre céloztam... ;)
Szegény, most kivel fogsz szellemi fegyvert vívni?:)
Amúgy meg ebbe a kérdésbe sem én kevertem be az ezoterikát (hanem az előttem hozzászóló).
xD "szellemi fegyvert vívni"... Jézusmária...
Nem csodálom, hogy nem áll le vitatkozni veled... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!