Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Megéri pszichológusnak tanulni...

Megéri pszichológusnak tanulni? Pláne, ha 30 évesen kezdi el az ember?

Figyelt kérdés
2009. júl. 4. 17:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

en arra iratkozom, ha sikerult az erettsegim.(napokon belul kiderul)

mindenki lebeszelni akart errol a szakrol, merthat mennyien vannak, meg gatat lehet dugni a pszichologusokbol stb...

ami mondjuk igy elsore igaz is...sajnos a mosatani emebrek felfogasa az az, hogy nincs szukseg "dilidokira" ahhoz, hogy jobban legyen...

na mindegy, szo-szo nekem az az almom kiskorom ota az erdekel, ugyhogy oda megyek, es megmutatom, milyen jo vagyok:P :D

aztan lesz ami lesz, diplomaval mer nem egyek a hid ala...

es amint lesz egy kis penzem nyitok egy magan klinikat:D (huuuuh be szep alom)

szoval ha iagazan szeretned vagj bele szerintem. de ha a penz miatt csinalnad (megelhetes miatt) akkor gondold at, nem hinnem hogy jo kereseti lehetoseg, sajnos:((

2009. júl. 4. 18:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szendi Gábor híres szakpszichológus asszem 32 évesen kezdte el a pszichót nappalin.. és mára könyveket,publikációkat ír,rendel,nevet szerzett a szakmában.Szóval vágj bele! Ha azt tanulod,ami érdekel,sokkal hamarabb karriert futhatsz be,mint az aki csak kényszerből csinálja.Különben is,a Te életed,miért ne élhetnéd úgy,ahogy akarod? Csak azért mert 30 vagy és nem 18-20? Ki nem szarja le már bocs? Én 28 vagyok és most kezdem az egyetemet nappalin,mert életem álma,hogy dietetikus legyek! Szóval nem vagy egyedül!
2009. júl. 5. 12:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!!! Sok sikert Nektek is!
2009. júl. 5. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!