Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Igényelhetek szociális ösztönd...

Igényelhetek szociális ösztöndíjat?

Figyelt kérdés
Most egyedül lakom állandó lakcímemen, de vidéken, ha az egyetemre megyek, hétköznap, akkor albérletben. tehát egyedül élek állandó lakcímem szerint. erre jár ösztöndíj? egyébként rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesülök. keresetem nem nagyon van. ezért nem tudom mit írjak az eltartottakhoz, vagy az eltartókhoz. én akkor most mi vagyok?
2010. máj. 7. 22:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos, hogy erre igényelhetsz. Azt nem tudom, mi a módja, de ha megkeresed a hökötökben azt, aki ezel foglalkoik, tuti meg tudja mondani.
2010. máj. 7. 22:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mennyi pénzt kapsz egy hónapra támogatásként /viszont ha koliba nem vettek fel valószínú szoctámot se fogsz kapni.
2010. máj. 7. 23:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Melyik egyetemre jársz?

Egyébként egy próbát mindenképp megér.

2010. máj. 8. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!