Ha most jövök rá, hogy rossz szakdolgozati témát választottam, és nem megy?
Tavaszra kellene elkészülnöm vele,de nagyon nem érzem a magaménak az egész témát, és nagyon szenvedek vele. :( Új témát ilyenkor persze már nem lehet kérni, de mennyit csúszok így?
köszi!
Ha jól számolom alsó hangon is minimum 3, de inkább 4 hónapod van megírni.
Ennyi idő alatt én még a hónaljszőr daganatos megbetegedéseiből is összehoznék egy kamuszakdogát, pedig középiskolában 2-es voltam bioszból és azt sem tudom mi a rákról szól ez a téma. Senki nem vár el tőled BSc-n világmegváltó újdonságokat - gyűjtsd össze szépen a rendelkezre álló irodalom meg próbálj valami saját dolgot hozzárakni, amit elő tudsz adni védésen. Konzultálj sokat a konzulenseddel - azért van, hogy a tőled távol álló témába is bevezessen. Nem éri meg halasztani fél évet.
Tudom, én se akarok... :(
Csak eleve haragszik rám a konzulens, mert, hogy nem haladtam a dologgal, és nem merek tőle semmit se kérdezni, kb.
Köszi a választ, amúgy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!