A diákok érettségijét az őket tanító tanár javítja csak? Vagy jelen vannak mások is a javításnál?
A tanár egyedül javítja otthon...
DE: bekérhetik akármelyiket,szóval ha lebukik a tanár,akkor kirúgják.
Nem szoktak szerintem belejavítani.Max..úgy pontoz,hogy az kedvezőbb legyen.
Miért írna bele???
Persze, hogy ő javítja. Vagy fizetnél egy embert, aki ott áll a háta mögött, és bámulja őt javítás közben? Ha valahol problémája támad, esetleg nem egyértelmű az útmutató, valószínűleg megbeszéli a kollégáival is. Kellett, hogy adjanak egy dátumot, amikor a kijavított dolgozatot megnézheted, összehasonlíthatod a neten megjelent útmutatóval, és észrevételt tehetsz rá, amit az igazgató által kijelölt másik tanár fog elbírálni, és végső soron vitás esetben a bizottság dönt.
Ne izgulj!!
Én is alapdolgokat rontottam el az első részben.
Pl. a második feladatot...Csak azt írtam oda,hogy x=5 és azt nem írtam be,hogy x=-5
Ezzel már két pontot elveszítettem...
Sőt az átlagszámításnál is rosszul üthettem be valamit,mert más szám jött ki..ebből kifolyólag rossz nevet írtam be...ugrott 3 pont
az egyik igaz-hamis is elcsesztem..stb....
Örülök,ha meglesz a 20 pontom.
Detto ez volt velem is...reggel hasmenés,féltem az egész érettségi közben,leblokkoltam és nagyon izgultam.
Mondjuk be is beszéltem magamnak,hogy nem tudom jól megírni :-S
Bejött.
Szerintem mondd meg neki,hogy nagyon elcseszted az érettségit.Én is ma,amikor láttam a suli folyósóján a matek tanáromat...Megmondtam neki,hogy nagyon remélem meglesz a kettes,mert igencsak elrontottam, többekközt az első részben is pár dolgot.
Figyelj,legrosszabb esetben szóbelizel:-S
Ott tuti átengednek már,nem fognak szemétkedni.Amúgy a tanár lusta lenne szóbeliztetni szerintem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!