Annyira félek a holnap német érettségitől:S egyszerűen már most görcsöl a hasam mit csináljak ellene? Úgy érzem semmit nem tudok:S
Figyelt kérdés
Németből nem vagyok a legfényesebb , nagyon rossz tanárunk volt így hát jártam némettanárhoz viszont csak heti egyszer mert nem olcsó.És a próba érettségijeim nem lettek jók németből csomószor csak tippelgetek. A levelem mindig telis tele van nyelvtani hibákkal . Én nem akarok megbukni :S:S Annyira félek ..Mit nézzek át szerintetek ??2010. máj. 6. 18:16
1/3 anonim válasza:
Felesleges már bármit is átnézned,én ugyanígy voltam,szinte egy kukkot sem tudok németül. :S Csak a szerencsén múlott,hogy átmentem!! Hát még a szóbeli...Pfff! Ott úgyis összeszeded a legjobb tudásod,meg hallgass az ösztöneidre és menni fog! Sok sikert,majd írd meg hogy sikerült! :)
2/3 A kérdező kommentje:
Rendben megírom:) köszönöm szépen! Remélem a szerencse mellettem lesz :)
2010. máj. 6. 18:59
3/3 anonim válasza:
"Csak a szerencsén múlott,hogy átmentem!!"
Ezt most megnyugtatásnak szántad? :D
Amúgy én is holnap érettségizek, és én sem tudok semmit, de ezzel az egész csoportom így van. Még talán én vagyok a legjobb közülük, de ez nem jelent semmit. :)
Én is jártam különtanárhoz, de én heti kétszer, mégis tippelni fogom az egészet.
Én a levélírásba vetem az összes hitem, ott ugye lehet szótárt használni, aztán ha tőmondatokat írsz, nagy gond nem lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!