Ha lenne egy kis időd, te megtennéd ezt?
Képzeld el,hogy te meg a legjobb barátod/barátnőd észreveszitek,hogy a tanárnak a pendrive-ja bedugva maradt a gépben,és le sem állította.Tudnátok azt,hogy kockáztattok:a tanár bármelyik percben visszajöhet!
Megnéznéd,hogy mi van a pendriveon,vagy sem?Ha igen miért?Ha nem,miért?Nem csinálnátok vele semmi mást,csak megnéznétek...

nem. most komolyan, mégis mit vártok, mi lesz azon a pendriveon? pedofil képek? vagy mi?
elárulom: valószínűleg egy tanár semmi extrát nem tárol a pendriveján, csak ilyeneket, hogy dolgozathoz mgoldókulcsok, beadandó feladatok, stb...

Nem, mert bunkóság lenne, ez olyan, minthogy más levelébe sem olvasok bele.
Én is rühellem, amikor elkéri valaki a telefonomat, aztán röhögcsél az sms-eimen. Senkinek semmi köze a másik privát dolgaihoz. Ha akarja, majd megmutatja.
De egyébként szerintem sincs semmi érdekes azon a pendrive-on, a tanár sem hülye, nyilván tudja, hogy hemzsegnek az iskolában a bunkó kis diákok, nem fogja rárakni a feleségéről készült aktokat. :)

"de nem azt kérdeztem,hogy megtegyem-e xĐ hanem azt,hogy te megtennéd?xĐ"
a válaszom nem. és tudod miért? azért, mert mégis ki a f@aszt érdekel, hogy mi van rajta?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!