Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Na, angolosok, hogyment?

Na, angolosok, hogyment?

Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 14:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Jól, jöszi. A szövegértésben az utolsó előtti feladat volt elég nehéz, meg a hallott szöveg értésében az utolsó csávó...hát az nagyon durván beszélt, úgyhogy abból csak 4 ami tuti jó. Rövid levél 77szó, hosszú 115, jól sikerült a levélírás is. Különben előrehozott érettségi, 3.-os vagyok.
2010. máj. 6. 14:32
 2/8 A kérdező kommentje:
énis előrehozottan csináltam:D
2010. máj. 6. 14:35
 3/8 anonim ***** válasza:

uhh én is de elég nehéz volt

a levél rész utolsó feladatban kb 80 szóig jutottam és szedték már be

ez nagy gáz?

2010. máj. 6. 15:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát jah, nincs meg a minimum 100 szó...
2010. máj. 6. 15:28
 5/8 anonim válasza:
A szövegértésnél a csávót én se értettem. Mint amikor a kutya ugat, úgy beszélt. A hosszú levélnél én is csak olyan 80 szót írtam.
2010. máj. 6. 15:58
 6/8 A kérdező kommentje:

hmm, nekem ilyen problémám sosem volt:D

a 80szavas levelet mikor először megírtam, 120szó volt, utána kellett lehúzni néhány mondatot hogy benne legyen a keretben.

A másiknál pedig a levél közepénél jártam, amikor rájöttem hogy már megvan a 100szó, tehát ott is ki kellett húzgálni dolgokat:D

2010. máj. 6. 18:39
 7/8 bumbi02 ***** válasza:
szerintem annyira nem volt nehéz, talán csak a nyelvhelyességi rész... listening-ből mindigis rossz volt am, de most az egészbe csak 3 hibám lett...levélnél nem gond itt h ha átléptétek a szóhatárt az csak nyelvvizsgán hiba... :) én is harmadikos vok:9
2010. máj. 8. 13:51
 8/8 A kérdező kommentje:

de itt ha átlépik a szóhatárt, a végét lehúzzák, és ha abba írtál valami jó nyelvtani cuccot, akkor azt már nem veszik figyelembe

és nekem nyelvvizsgán volt az, hogy 2X annyi szót írtam, és nem lett belőle baj:D

2010. máj. 8. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!