Hány pontot ér a levél angolból?
Figyelt kérdés
Tudom,h ez a százezredik kérdés,és néztem feladatlapot meg megoldókulcsot is ,de pontot nem találtam2010. máj. 6. 14:07
2/6 anonim 

válasza:

A rövidebb 11-et a hosszabb 22-t. Így összesen 33-at. :)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. máj. 6. 14:19
4/6 A kérdező kommentje:
Na várjatok drágáim,szerény matematika tudásom van,de azért megpróbáltam kiszámolni.
Szóval az összes 150.
Ez egy 117-es írásbeliből és egy 33-as szóbeliből tevődik össze.Akkor viszont Task 1,Task 2,Task 3 pontszáma összesen 78.
117-78=39 légyszi help én 39-es levelet számolok,hogy létezik???
2010. máj. 6. 14:28
5/6 anonim 

válasza:

a rövid levél 11pontos a hosszú 22 pont. Az írásbelin a pontokat nem csak simán összeadják, hanem megvan az a pont amit elértél és azt átváltják vizsgaponttá...pl a 2009májusi érettségiben az olvasott szöveges résznél a max dolgozatpont 30 és ez átszámítva 33vizsgapont...de a nyelvhelyességes részénél a max dolgozatbont 29 ez átváltva 18vizsgapont, szóval érdekesen van ez megcsinálva..én sem igazán értem miért van ez így...a levél tuti hogy 11 és 22pontos, azt nem kavarták
6/6 A kérdező kommentje:
Aha értem.Erre nem gondoltam,köszi.
2010. máj. 6. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!