Ezt kaptam ma a diákhiteltől emailbe semmi levél után és fogalmam sincs mit kéne pótolnom mer semmit nem is küldtem eleve nem vágom mit kéne bevinnem 8 nap mulva?
Tájékoztatjuk, hogy a rendelkezésünkre álló adatok alapján Ön a Diákhitel Központ Zrt. Diákhitel Direkt felületén Diákhitelt
igényelt/szerződéses kapcsolatot kívánt létesíteni a Diákhitel Központ Zrt.-vel, azonban 2011.09.13.-án/-én kezdeményezett
rendelkezése társaságunkhoz nem érkezett meg.
Kérjük, hogy rendelkezése érvényessége érdekében a társaságunkhoz be nem érkezett és az alábbiakban megjelölt
adatlap/nyomtatvány kitöltött és kinyomtatott példányát levelünk kézhezvételétől számított 8 napon belül személyesen
eljárva pótolja a www.diakhitel.hu honlapon megjelölt átvevőhelyeken. Az adatlap/nyomtatvány pótlása érdekében kérjük,
személyazonosításra alkalmas okmány legyen Önnél!
Hiányzó adatlap/nyomtatvány: Diákhitel Direkt szerződés
értelmező szövegolvasás? :)
2011.09.13-án kezdeményezte, vagyis most igényelt diákhitelt.
a szerződést nem töltötted fel, így nem zártad le a folyamatot, mert nem tudnak veled szerződést kötni szerződés nélkül.
megoldódott kint hagyom azért hátha másnak is lesz ilyen gondja 10 percig dumáltam az ügyfélszolgálatossal egyeztettük az adatokat mondtam h én sose akartam diákhitel direktet aztán azt mondta még felhívnak telón ha jó a telószám akkor folyósítják szóval minden elrendeződött és még személyesen se kellett bemennem.
köszi azért a gyors válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!