Középiskolás elsősök! Hány órátok van egy héten? ( nulladikokat is belevéve )
4-es vagyok
Azért volt könnyebb a 9. osztály, mert a kisérettségi angolból volt, amire nem kellett túl sokat tanulnom otthon, külön, mert órán is arra gyakoroltunk és jártam külön angolra is.
A 10.osztály pedig nehezebb volt, mivel matekból, irodalomból és nyelvtanból is volt kisérettségi, gyakorlat és elmélet is. Ezekkel már kellett otthon is foglalkoznom. Emellett nyelvvizsgára is készültem. A másik, hogy minden tanár "emeltebb szinten" tanított és kért számon, mivel nem tudták, hogy ki milyen faktot választ. Szóval mondhatni egy kicsit kevesebb szabadidőm volt. Ezért találtam nehezebbnek.
Egyébként 10.-ben is kitűnő lettem. Tudom, hogy felvételi pontok alapján nem számít (vagy mégis, mivel a földrajz jegyét viszem tovább), egyszerűen csak jólesett, hogy meg tudtam csinálni. Az a szép a világban, hogy különböző emberek vagyunk különböző célokkal és értékrenddel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!