Középiskolás elsősök! Hány órátok van egy héten? ( nulladikokat is belevéve )
XD pedig nem számoltam el, tavaly ilyen volt az órarendem: hétfőn 6+2 tömegtesi, kedden 7, szerdán 7, csütörtökön 6, pénteken 5. Ez 31+2 nem?
Budapesti nyolcosztályos gimnázium. Egyébként én úgy tudtam, hogy 31 a kötelező óraszám.
Az első három nap 7, a többin 6 órám van. (nem járok be tömegtesire, igazolásom van, de az még +2 lenne)
Nem vagyok rossz tanuló, viszont lusta, ráadásul fél év alatt annyit hiányoztam, mint 3 évig összesen :/
Ezért van 2 hármasom és 2 négyesen, de amúgy teljesen meg vagyok elégedve vele :D
Ha semmilyen különórád nincsen, akkor ez az óraszám szerintem tök jó. Nekem 31+2 órám volt hetente, de hozzájött még 1 óra informatika szakkör, 1óra matek szakkör, 2,5 óra biológia különóra, 1 óra angol magántanár.
Mindig nagyon lefárasztott. Tehát, ha nem jársz külön sehová, akkor élvezd ki, legyél a barátokkal, olvass olyan könyveket, amik tetszenek, vagy csak pihenj. Ha pedig eljársz különfoglalkozásokra is, akkor nem tudom miért kevesled.
De tényleg, miért kevesled? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!