Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ezt így lehet? Vagy hogy...

Ezt így lehet? Vagy hogy lehet még?

Figyelt kérdés

Első éves vagyok a Nyíregyházi Egyetemen.

Lehet olyat csinálni, hogy beiratkozok második félévre és passziváltatom magam és ha esetleg ősszel ki kéne iratkoznom ne kelljen visszafizetni semmit?

Kerestem a dolgokat TVSZ-ben és egyéb helyeken, kredites és hasonló feltételeket nem találtam.

Most csak két beszámított tárgyam van az indexben, minden más kuka lett mert dolgozni kellett mennem.

Ősszel lehet megpróbálnám megint ha úgy állok anyagilag és akkor a felvételit se kéne újra csinálnom, de ha mégis ki kell iratkoznom megterhelő lenne anyagilag 1 vagy 2 félévet visszafizetni és akkor inkább kiiratkozok most.

2017. jan. 15. 17:29
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!