Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tanulhatok 24 évesen nappalin...

Tanulhatok 24 évesen nappalin technikumban?

Figyelt kérdés

4 évet jártam egyetemre, a szak amit technikumban tanulnék tulajdonképpen ugyanaz, mint amit egyetemen is tanultam, csak egy fokkal alacsonyabb kompetenciájú képesítést ad (egészségügy). Azonban van egy tárgy amin elvéreztem és már nem tudok többet próbálkozni, csak önköltséges módon ami félévenként 400 ezer forint. Nekem nem ér meg ennyit, főleg hogy teljesen bizonytalan, hogy 1 év múlva sikeresen le tudnék e belőle vizsgázni.

Így arra jutottam, hogy elmegyek technikumba. Majd szeptemberben indul a képzés, viszont áprilisban töltöm a 24.életévemet. A képzés alapesetben 2 év, de elvileg el tudok fogadtatni tárgyakat, így lecsökkenthető 1 évre a képzés, tehát mire 25-öt töltöm addigra végeznék.

Tudok még nappali képzésre jelentkezni?

tegnap 19:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Melyik képzés ez és hogy lehet csak 2 éves?
tegnap 22:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!