Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan nyerhetek ambíciót a...

Hogyan nyerhetek ambíciót a tanuláshoz?

Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 13:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Mármint kedvet?
2010. máj. 5. 13:08
 2/3 anonim ***** válasza:

hát.. én olvastam erről valamit.

a motiváció és munka kapcsolatáról.

sokan azt hiszik, hogy a motiváció jön majd magától, és aztán beindul a munka. de épp fordítva van, neki kell állni a munkának, akár van kedved hozzá, akár nem..

ülj le tanulni, találj ki valami olyan tanulási formát amivel talán kicsit könnyebb - én pl. utálom a törit és nem bírom megjegyezni ha csak elolvasom, így kijegyzetelek minden témát és így jobb.

És ha belekezdesz a tanulásba, és kapsz egy jó jegyet.. akkor máris lesz motivációd..

persze sokszor elmehet az ambíciód.. de akkor újra kell kezdeni, megint nekiállni, leülni tanulni, tudva, hogy úgyis lesz eredménye.

2010. máj. 5. 13:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem szereted azt, amit tanulsz, akkor elég ha félsz. Ez mondjuk akkor hatásos, ha van benned némi teljesítési, illetve megfelelési kényszer (magad felé).
2010. máj. 5. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!