Ma feleltem és szerintem valammi rohamot kapot mert kipakolt az asztalra mű szerveket vese, gerinc stb x képet egy csomó állatról meg egy növény t az ablakból.
Erre: beszéljen arról amelyikről tud, és ha eléri a 3ast átengedem
Azért cseszeget, mert nem akar megbuktatni. Valaki az osztályunkban 5-ször felelt, hogy átengedjék. Ez egy szívesség tőle, én kihasználnám, és harcolnék a 2-ért. Ha meg nem tudod, mond meg neki, vagy elfogadja vagy tovább kínoz, de ezt a te érdekedben teszi!
2010. máj. 4. 23:24
2/11 anonim válasza:
Bocsika, de meg is érdemled! Ilyet írni, hogy minek baszogat ha nem tudom... Megadta a lehetőséget, hogy javíts, választhattál, hogy miről beszélsz, nem kellett 5öst se elérned, mit csináljon még? Helyetted nem tud tanulni! Márpedig egy gerincről meg veséről beszélni pár szót alapszint.
Próbálj még egy lehetőséget kérni, és bizonyísd, hogy tudsz ha akarsz. Ha meg nem érdekel, akkor viseld a következményeket.
2010. máj. 4. 23:28
3/11 anonim válasza:
Most jut eszedbe????????? :O
2010. máj. 4. 23:29
4/11 anonim válasza:
Tanulni kellet volna
én se szeretek :(
2010. máj. 4. 23:30
5/11 anonim válasza:
ahh ha nekem ennyit kéne??? a f@szom kivan a rengeteg zhval, de muszáj megtanulni. nincs mese. egy kis akaraterő kellene csak..
2010. máj. 4. 23:31
6/11 anonim válasza:
Ha nem tuzod, miért csodálkozol, hogy meg akar buktatni?
2010. máj. 4. 23:33
7/11 A kérdező kommentje:
egyszerüen nem megy bele a fejembe még asszem kémiát is tanit de azt legaláb nállunk nem
2010. máj. 4. 23:42
8/11 anonim válasza:
nekem is sok minden nehezen megy be, de ha nem megy be kell magolni. nem a legokosabb dolog, de ha minden kötél szakad akkor nincs más. én is most küzdök, holnap zhm :S semmi kedvem, de sztem 5 ig tanulok, 6 kor meg indulok a busszal :S
2010. máj. 4. 23:53
9/11 anonim válasza:
Ha ennyi mindent kitett az asztalra, akkor az azt jelenti, hogy nem akar megbuktatni. Ha azt akarná, akkor csak egy dolgot rakna ki, valami jó nehezet!
2010. máj. 5. 01:09
10/11 anonim válasza:
A biosz az egyik legkönnyebb tárgy nem muszáj értened simán be lehet magolni. TANULJ!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!