Letegeztem a tanárom, több alkalommal, de nem szólt semmit rá, ő magáz engem, (középiskola) akkor ez mit jelent?
Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 22:23
1/36 anonim válasza:
"ez mit jelent?"
Hogy bunkó vagy.
2/36 anonim válasza:
nincs is iskola, lebuktál hehehehe. Amúgy meg paraszt vagy
3/36 anonim válasza:
Mit kéne, hogy jelentsen? Nem jelent semmit.
4/36 anonim válasza:
Nem illik. Ezt tényleg bunkóságnak hívják. Kérj tőle bocsánatot.
5/36 anonim válasza:
Azt, hogy elnéző udvariassággal nem vágta még a pofádba, hogy suttyó vagy. Letegezni egy idősebbet, egy felnőttet, aki ráadásul a tanárodat. Ne legyél már paraszt, kérj bocsánatot!
6/36 A kérdező kommentje:
de,ha zavarja,miért nem szólt?
2011. júl. 18. 22:40
7/36 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólókkal....
8/36 anonim válasza:
azt jelenti, hogy nem akar tegeződni, - így tehát te se tegezd őt
9/36 anonim válasza:
Ha rokonod, vagy nagyon közeli ismerősöd lenne, esetleg szomszédod és gyerek korod óta ismernéd, nagyobb korodban meg megengedte volna azt, hogy tegezd akkor beleférne.
Még általánosban a mi rajztanárunkat ismerte egy csomó gyerek elég jól. Ha az utcán találkoztak akkor úgy köszöntek neki, mint barát a barátnak. De a suliba nem merték megtenni ezt. Mindenki csókolommal, vagy jó napottal köszönt anno. Most szakközépbe járok, elég jó az iskola közössége, de nem fordul meg a fejünkben csak úgy tegezni a tanárokat.
10/36 A kérdező kommentje:
én vagyok a nő, a tanárom férfi!
2011. júl. 18. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!