Letegeztem a tanárom, több alkalommal, de nem szólt semmit rá, ő magáz engem, (középiskola) akkor ez mit jelent?
ma 22:55
He he
Amúgy meg: :D:D:D
" Hülye kis pics@ vagy, azt jelenti..."
Hülye, ostoba és bunkó. Tudod, ha egy tetű letegez a gatyámba, én sem veszem észre.
Ergo előre köszön, nem ajánl fel tegezést, nem nyújt előre kezet, stb. Ezeket érdemes megtanulni.
volt,hogy ő is tegezett engem,meg szokott előre köszönni is nekem!
Ha megnyugtat én le is k*rváztam az egyiket, egy megjegyzést tett a barátnőmre.
Aztán átbeszéltük a dolgot, bocsánatot kértem, végül kibékültünk.
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:28
tanár vagy?
A válasz megírásának időpontja: ma 23:37
szarkazmus,most ez?!
Igen úgy értettem, hogy soha de soha nem tegezed többet, amennyiben a tanárod külön nem kéri.
Tanárként ő még magázó viszonyban is tegezhet, de fordítva nem. Ha ő tegez, az elvileg max csak a barátságosság rosszabb esetben a tévedés jele, de nem felszólítás a tegezésre.
Istenem hogy lehetsz ennyire birka? (költői kérdés)
Ő azért tegezhet mert te egy gyerek vagy, egy diák. Nekem is volt tanárom, aki beszédben tegezett, hogy csináld ezt, azt, mégis Jó napottal meg Viszláttal köszöntünk egymásnak. Iskolában tanár és diák között nincs helye tegezésnek. Ha a tanár felajánlja, vagyis mondja, hogy tegezd nyugodtan, akkor azt is kizárólag iskolán kívül teheted.
És igen, suttyó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!