Nem akarok menni suliba, pszchies gondjaim vannak, mit tehetek?
Nem akarok menni suliba , pszchies gondjaim vannak
Nem jol erzem magam ,
Amint az iskolara gondolok elkezd az egesz test feluletem izzadni felek szorongok, sot meg alvas problemaim is ujra elo jottek
Nyomasokat erzek a fejembe
Hanyinger , szedules
Egyebkent most kezdtem 9. Et , sokat is hianyoztam , elvileg meg osztalyozot is kell tennem ...
Nem birom tovabb egyszeruen sok, nem birom a feszultseget a szorongast , a mi lesz h ha kerdesek a fejembe nap mint nap
Arra is gondoltam h lehetnek magan tanulo vagy estis ...
Viszont mar nm birjak a szuleim sot en se mar ezt az allapotot szeptember ota....
Pszhiatrian is voltam , 3 hetig
16/L
Az estinél számolnod kell azzal, hogy otthon kell magadnak megtanulni mindent tanári magyarázat nélkül.
Magántanuló én általánosban voltam szintén pszichés okok miatt, most vagyok 10.-es, már nem vagyok az. Igazából én szerettem, ha kedveled a tanáraidat, akkor jó dolog, nincsenek idegesítő társak és ha nem értesz valamit van idő elmagyarázni.
Egyébként lehet kapni növényi nyugtatókat is vény nélkül, nem szadál le meg semmi, csak minimálisan nyugodtabb leszel, pl Valeriana :)
A 9. Alapból nehéz, de te kolis vagy vagy bejársz Kecsóra Ceglédről?
Egyébként én kecskeméti vagyok, ha gondolod írd meg privátban hova jársz, hátha tudok segíteni :)
Mar megtettem par lepest de meg mindig szorongok
Peldaul szereztem magyar dupla 5 antigonera es
Komp. Term bol lesz egy 4-5om
Viszont elfelejtek dolgokat is neha pedig tudom de nm jut eszembe leulok irok egy dogat es rendesen elkezdek izzadni es mintha semmit se tudtam volna elotte aztan 3 p utan juttnak eszembe a dolgok pl a k. T. Doganal is igy volt 2 hg rendeszert ki hagytam . Aztam miutan felalltam es visszaultem a helyemre utana jutott eszembe
Citromfűt iszom , viszont nm kombintam orbanccal
Most is ideges vagyok egy hazidolgozat miatt
Ugye ez egy vendeglato suli es vendeglatogazdalkodas gyakorlat ami a szakmai szamitas ... Nem ertem , hianyoztam is sokat sot a tanar nak csak az szamit h leadja az anyagot es kesz az h a masik oldalon ertik e
Be is szolt h egyatalan ki nm irta meg a elozo dogat? XY ki az? yx jar e mar iskolaba ? Igy mondja kozbe meg akkor jottem eloszor mert szunet elott hianyoztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!